Samenwerken met makelaarverkenner

Makelaarverkenner is de nieuwe leadgeneratie-platform van Nederland, waar maandelijks woningverkopers succesvol gekoppeld worden aan lokale makelaarskantoren. Ook in uw regio.

Dagelijks helpen wij onze partners in de makelaardij met veel enthousiasme groeien. Samen met een toegewijd team gaan we een flexibel traject aan waar strategische ondersteuning leading is. Wij voorzien u in potentieel nieuwe kandidaten en begeleiden u met ons doordacht ict systeem naar een beter rendement binnen uw bedrijf.

Uit onze markt anaylyse blijkt dat er relatief veel woningverkopers zoekende zijn in uw regio. Deze inzichten delen wij graag vrijblijvend met u. Wij kunnen u voorzien van een persoonlijk advies en de juiste strategie om uw marktaanbod te vergroten.

Meer weten?

Laat uw gegevens achter voor een terug bel afspraak op onze contact pagina.

 

Gemak

Wij doen de marketing, u ontvangt de klanten. Wij zorgen ervoor dat u kunt doen waar u goed in bent en de focus op wil leggen. Niet tevreden dan kunt u elk moment stoppen. Aangezien er een schreeuwend tekort is aan woningen is het voor u als makelaar interessant en belangrijk om als eerste te zijn bij de klant die zicht oriënteert op de markt in uw gebied.

 

Hogere omzet

U bepaalt uw eigen courtage tarief, uw beschikbaarheid, werkgebied en de voorwaarden. Als de kandidaat verkoper u als makelaar aanvaard, dan heeft u de opdracht tot dienstverlening voor de verkoop of aankoop van de woning.

Hoger bereik

Makelaarverkenner zorgt voor meer aanvragen in uw werkgebied. U werkt onder uw eigen bedrijfsnaam en onder uw eigen certificering en krijgt uw leads van de klanten realtime binnen waarop u direct kan reageren.