Enschede

Kies een makelaar in Enschede die de regio goed kent. Of beter nog, kies uit meerdere makelaars in Enschede die precies weten wat er speelt en welke woningen er te koop staan. Het zijn NVM-makelaars en VBO-makelaars die het als eerst weten wanneer er huizen te koop komen. En ze kennen de buurten, de omgeving en de bedragen waarvoor andere woningen verkocht werden.

Dus zoek je een aankoopmakelaar of een verkoopmakelaar in Enschede?

De meeste makelaars bieden zowel aankoop als verkoop aan. Dat gaat soms samen, en moet soms juist gescheiden van elkaar blijven. Een makelaar kan jou niet de woning verkopen en je tegelijkertijd helpen met de aankoop van die woning. Maar wil je jouw woning verkopen en een andere woning in Enschede kopen? Daar kan de beste makelaar in de regio je natuurlijk gewoon mee helpen.

Makelaar in enschede

Aankoopmakelaar en verkoopmakelaar

Dé makelaar in Enschede kan je op twee manieren helpen: bij aankoop en bij verkoop.
Daarom helpen we je de beste aankoopmakelaar en/of de beste verkoopmakelaar te kiezen.

 

Zowel de aankoopmakelaar als de verkoopmakelaar verdient zich in de meeste gevallen makkelijk terug. Je voorkomt kostbare fouten en dankzij een scherp bod betaal je niet meer dan nodig. Of verkoop je jouw woning voor een betere prijs.

Waarom Makelaarverkenner?

Bij Makelaarverkennenr helpen we jou de beste makelaar in Enschede te vinden. Dat geldt voor aankoop en verkoop, omdat we de verschillende makelaars goed kennen. Uiteraard geven we je per makelaar precies aan wat je daarvan kunt verwachten. 

De diensten van onze makelaars in Enschede

We verdelen de diensten van onze makelaars in 5 onderwerpen:

Aankopen

Wij selecteren makelaars in Enschede die helpen bij het aankopen van een woning. Dat geldt voor eengezinswoningen, twee-onder-een-kap-woningen, vrijstaande woningen, appartementen en alle andere soorten woningen.

Verkopen

Verkoop samen met een ervaren makelaar in Enschede. De makelaar kent de stad en de regio, dus weet ook voor welke bedragen andere woningen werden verkocht. Samen bepalen jullie de beste verkoopstrategie.

Gratis waardebepaling

Denk je na over verkopen, maar ben je benieuwd wat jouw huis of appartement waard is? Laat de makelaars een gratis waardebepaling doen. Dat is gratis en vrijblijvend, dus je zit nog nergens aan vast.

Taxaties

Laat een officiële taxatie uitvoeren, met een erkend taxatierapport, bijvoorbeeld door het NWWI (Nederlands Woningwaarde Instituut). Taxateurs mogen taxeren binnen maximaal een aantal kilometers vanaf hun kantoor. Wij kennen taxateurs in de buurt.

Hypotheekadvies

Sommige makelaars in Enschede brengen hypotheekadvies uit. Zij kunnen helpen met een advies op maat, dat precies past bij de woning die je wilt kopen. Zo heb je één vertrouwd aanspreekpunt om je ermee te helpen.

Veelgestelde vragen

Vergelijken jullie alle makelaars?

Wij vergelijken de beste makelaars in Enschede. Alle aankoopmakelaars en verkoopmakelaars met voldoende ervaring en goede lokale kennis komen bij ons aan bod. Zo weet je zeker dat je geen van de beste keuzes over het hoofd ziet.

Is jullie aanbod echt gratis?

Ja, ons aanbod is helemaal gratis en vrijblijvend. De makelaars met wie wij samenwerken betalen voor onze dienstverlening. Zij komen graag met jou in contact, dus daarvoor hoef jij niet te betalen.

Met wie heb ik contact

Wij stellen je de beste makelaars in Enschede voor. Vervolgens heb je contact met de makelaar die jij kiest. De makelaar biedt full-service, dus zal contact met je opnemen en is beschikbaar voor alle vragen die je hebt.

Zoek jij de beste makelaar in Enschede? Wij maken het je makkelijk.

Dit zeggen onze klanten