Enschede

Kies een makelaar in Enschede die de regio goed kent. Of beter nog, kies uit meerdere makelaars in Enschede die precies weten wat er speelt en welke woningen er te koop staan. Het zijn NVM-makelaars en VBO-makelaars die het als eerst weten wanneer er huizen te koop komen. En ze kennen de buurten, de omgeving en de bedragen waarvoor andere woningen verkocht werden.

Dus zoek je een aankoopmakelaar of een verkoopmakelaar in Enschede?

De meeste makelaars bieden zowel aankoop als verkoop aan. Dat gaat soms samen, en moet soms juist gescheiden van elkaar blijven. Een makelaar kan jou niet de woning verkopen en je tegelijkertijd helpen met de aankoop van die woning. Maar wil je jouw woning verkopen en een andere woning in Enschede kopen? Daar kan de beste makelaar in de regio je natuurlijk gewoon mee helpen.

 

Aankoopmakelaar en verkoopmakelaar

Dé makelaar in Enschede kan je op twee manieren helpen: bij aankoop en bij verkoop.
Daarom helpen we je de beste aankoopmakelaar en/of de beste verkoopmakelaar te kiezen.

Zowel de aankoopmakelaar als de verkoopmakelaar verdient zich in de meeste gevallen makkelijk terug. Je voorkomt kostbare fouten en dankzij een scherp bod betaal je niet meer dan nodig. Of verkoop je jouw woning voor een betere prijs.

Wat doet een aankoopmakelaar?

Een aankoopmakelaar in Enschede helpt je een woning aan te kopen. Sterker nog, de makelaar helpt bij het zoeken, vinden en aankopen. De specialist vertelt je als eerste over het nieuwe aanbod, let op de details tijdens bezichtigen en helpt je het beste bod te doen. Vervolgens voorkomt de makelaar dat je belangrijke zaken in het (voorlopig) koopcontract over het hoofd ziet.

 • Bij zoeken, vinden, bezichtigen, bieden en aankopen
 • Volledige begeleiding door een professional
 • Juridisch, financieel en fiscaal expert

Wat doet een verkoopmakelaar?

Een verkoopmakelaar in Enschede helpt je jouw woning te verkopen. Veel makelaars kennen potentiële kopers die op zoek zijn. En ze helpen je de woning optimaal te presenteren, voor de beste prijs te verkopen en alles tot en met de overdracht bij de notaris te regelen.

 • Groot netwerk van geïnteresseerden
 • Hulp bij presentatie en onderhandelingen
 • Regelt de bezichtigingen voor jou

 

Waarom Makelaar Verkenner?

Bij Makelaar Verkennen helpen we jou de beste makelaar in Enschede te vinden. Dat geldt voor aankoop en verkoop, omdat we de verschillende makelaars goed kennen. Uiteraard geven we je per makelaar precies aan wat je daarvan kunt verwachten.

Jarenlange ervaring: full-service

Heel belangrijk bij onze selectie van goede makelaars in Enschede zijn hun jarenlange ervaring en de full-service die ze bieden. Dankzij die ervaring weten ze wat er komt kijken bij het kopen of verkopen van een woning. En minstens zo belangrijk, waar de addertjes onder het gras zitten en waar het mis kan gaan. Daar zit voor jou de echte toegevoegde waarde.

Bovendien verwijzen we graag door naar makelaars die full-service bieden. Dan weet je zeker dat het goed geregeld is, tot aan de overdracht bij de notaris. De makelaar kijkt met je mee waar dat moet, en biedt je de hulp die je zoekt.

Lokale kennis en expertise van de stad en regio. In Enschede zijn veel mooie bezienswaardigheden en fijne woonlocaties om te vestigen.

Tiny houses in Enschede

Het college van Enschede wil aan de slag met onder meer de uitvoering van een motie van de gemeenteraad, waarin is opgedragen om ten minste één veld te zoeken waar 10 tiny houses (kleine woningen) kunnen staan.

Een goede makelaar in Enschede komt uit Enschede.

Of werkt daar al jarenlang. Dat is wat ons betreft de enige manier waarop je de stad en de regio echt goed leert kennen. Daarom verwijzen we naar makelaars uit de buurt, die dagelijks woningen aankopen en verkopen in de buurten en straten waarin jij zoekt of wilt verkopen.

Succesvolle werkwijze: aankopen of verkopen

Ten slotte moet de werkwijze natuurlijk kloppen. Dat geldt voor aankopen én voor verkopen. Een goede aankoopmakelaar en verkoopmakelaar in Enschede kent de beide kanten van de zoektocht, het gesprek en de onderhandeling. Dat merk je aan de werkwijze, die klopt met de behoeften die jij als koper of verkoper hebt.

De diensten van onze makelaars in Enschede

Aankopen

Wij selecteren makelaars in Enschede die helpen bij het aankopen van een woning. Dat geldt voor eengezinswoningen, twee-onder-een-kap-woningen, vrijstaande woningen, appartementen en alle andere soorten woningen.

Gratis waardebepaling

Denk je na over verkopen, maar ben je benieuwd wat jouw huis of appartement waard is? Laat de makelaars een gratis waardebepaling doen. Dat is gratis en vrijblijvend, dus je zit nog nergens aan vast.

Verkopen

Verkoop samen met een ervaren makelaar in Enschede. De makelaar kent de stad en de regio, dus weet ook voor welke bedragen andere woningen werden verkocht. Samen bepalen jullie de beste verkoopstrategie.

Taxaties

Laat een officiële taxatie uitvoeren, met een erkend taxatierapport, bijvoorbeeld door het NWWI (Nederlands Woningwaarde Instituut). Taxateurs mogen taxeren binnen maximaal een aantal kilometers vanaf hun kantoor. Wij kennen taxateurs in de buurt.

Hypotheekadvies

Sommige makelaars in Enschede brengen hypotheekadvies uit. Zij kunnen helpen met een advies op maat, dat precies past bij de woning die je wilt kopen. Zo heb je één vertrouwd aanspreekpunt om je ermee te helpen.

Jouw voordelen bij Makelaar Verkenner

 • Vergelijk de beste lokale makelaars
 • Doe jouw aanvraag binnen 1 minuut
 • Helemaal gratis en vrijblijvend

Over Makelaar Verkenner: wie zijn wij?

Bij Makelaar Verkenner begrijpen we dat het soms niet meevalt om de beste makelaar in Enschede te vinden. Daarom bekijken en vergelijken wij alle makelaars voor je. Dat geldt voor aankoopmakelaars en verkoopmakelaars. Het is onze missie om jou de beste makelaars voor te stellen. Zodat jij daar vervolgens zelf je keuze uit maakt.

Dit zeggen onze klanten

 • “Ik was dolblij met de makelaar die ik via dit platform vond. Hij luisterde goed naar mijn wensen en vond snel mijn droomhuis.”
 • “De makelaar die ik hier ontdekte, was geweldig! Hij was zeer professioneel en hielp me om mijn huis snel en tegen een goede prijs te verkopen.”
 • “Ik ben enorm tevreden met de makelaar die ik dankzij dit platform heb gevonden. Hij was betrokken, deskundig en stond altijd voor mij klaar tijdens het hele proces.”

FAQ: veelgestelde vragen over onze makelaars in Enschede

 • Vergelijken jullie alle makelaars?
  Wij vergelijken de beste makelaars in Enschede. Alle aankoopmakelaars en verkoopmakelaars met voldoende ervaring en goede lokale kennis komen bij ons aan bod. Zo weet je zeker dat je geen van de beste keuzes over het hoofd ziet.
 • Is jullie aanbod echt gratis?
  Ja, ons aanbod is helemaal gratis en vrijblijvend. De makelaars met wie wij samenwerken betalen voor onze dienstverlening. Zij komen graag met jou in contact, dus daarvoor hoef jij niet te betalen.
 • Met wie heb ik contact?
  Wij stellen je de beste makelaars in Enschede voor. Vervolgens heb je contact met de makelaar die jij kiest. De makelaar biedt full-service, dus zal contact met je opnemen en is beschikbaar voor alle vragen die je hebt.

Zoek jij de beste makelaar in Enschede? Wij maken het je makkelijk.
Vul de postcode in waarin je zoekt of waar je woont.
Dan helpen wij je de beste makelaar te vinden.