Makelaar Goes

U zoekt een makelaar in Goes. Sterker nog, u zoekt binnen alle makelaars in Goes de beste die er beschikbaar is. Hoe pak u dat aan? Wij verzamelden voor jou alle makelaars. We lazen de reviews en bekeken het aanbod. Zo kwamen we tot de lijst met beste makelaars, waarmee jij makkelijker uw keuze maakt.

De beste makelaar is u goed van dienst, dankzij vakkennis én lokale kennis. Een specialist in Goes kent de straten, de wijken en de buurten. En kent waarschijnlijk ook de omgeving, zoals Middelburg en Zierikzee. Dus zoek jij een specialist om uw woning te verkopen of om een ander huis te kopen? Wij helpen u kiezen uit alle makelaars in Goes, zodat jij de beste kiest.

Vind de beste makelaar in Goes

Alle makelaars in Goes

Wist u dat Goes heel wat makelaars kent? Wij zetten er maar liefst 17 voor u op een rij:

 • De Makelaar van Morgenhttps://www.demakelaarvanmorgen.nl/
  Stap in, dan breng ik u thuis. Ik help u met het zoeken – kopen – verkopen van uw huis. De makelaar van morgen brengt u thuis… Jouw thuis. Dat is de plek waar jij de ruimte hebt om te leven, te ontspannen en jezelf te zijn. Dé plek waar u gelukkig kunt zijn. Jouw vertrouwde plek.
 • WOOON Makelaardijhttps://www.wooonmakelaardij.nl/
  Laat ik beginnen met mijzelf aan u voor te stellen… Ik ben Jolande Nieuwdorp-Slabbekoorn. Zo’n 30 jaar geleden begon mijn eerste kennismaking met de makelaardij. De samenwerking met verscheidene klanten en de grote diversiteit aan woonwensen heeft mij vanaf dag 1 enorm geboeid. 
 • Rijn Makelaarshttps://www.rijnmakelaars.nl/
  Debbie Rijn heeft in 2004 Rijn makelaars opgericht. Sindsdien is Rijn Makelaars een vertrouwd gezicht op de Zeeuwse woningmarkt.
 • Makelaardij Maathttps://www.makelaardijmaat.nl
  Uw makelaar in Goes en Zeeland. Wij zijn een allround en no nonsense makelaarskantoor in Goes met een realistische kijk op de markt. Dagelijks adviseren wij onze cliënten over kopen en verkopen in Goes en omstreken. Een ervaren makelaarsteam is u graag van dienst.
 • Sinke Komejan Goes https://www.sinke.nl/
  Persoonlijke, betrokken en ervaren makelaars en taxateurs. Wij zijn actief vanuit onze kantoren in Middelburg, Goes en Zierikzee. Met regionale samenwerkingen en een uitgebreid netwerk op landelijk niveau.
 • BOOT Makelaars Goeshttps://bootmakelaars.nl/
  Wij zijn BOOT Makelaars, hét makelaarskantoor op Noord- en Zuid-Beveland! Met kantoren in Goes en Kortgene bedienen we u optimaal vanuit twee centrale plekken. Dagelijks staan we klaar om u te begeleiden met de verkoop of aankoop van een woning of schatten we uw woning op waarde met een betrouwbare taxatie.
 • Makelaar Westeindehttps://www.makelaardijwesteinde.nl/
  Bent u op zoek naar een woning of denkt u eraan om uw woning te verkopen? Benieuwd wat Makelaardij Westeinde voor u kan betekenen? Maak dan geheel vrijblijvend een afspraak voor een oriënterend gesprek.
 • Stad & Zeeland NVM Makelaars https://www.stadenzeeland.nl/nl/
  Een toonaangevende makelaardij met jarenlange ervaring. Stad & Zeeland NVM Makelaars is een no-nonsens makelaarskantoor waar de klanttevredenheid het allerbelangrijkste is. Vanaf 1981 zijn we actief in de verkoop-, aankoop- en verhuurbegeleiding en verzorgen wij de taxaties van woningen.
 • Schrijver Versluys Makelaarshttps://www.schrijverversluys.nl/
  Jouw woning (ver)kopen is veel meer dan een zakelijke beslissing, net als (ver) huur en taxaties van uw onroerende zaken. Omdat wij graag aandacht voor de klant achter de opdracht zetten wij in op persoonlijk contact, wederzijds vertrouwen en een goed gevoel, óók jaren later.
 • Steendijk Makelaars Goeshttps://www.steendijk.nl/
  Steendijk Makelaars is een regionaal makelaarskantoor gevestigd in het prachtige en dynamische Goes. Onze makelaars zijn gecertificeerd en aangesloten bij de NVM. Met meer dan 25 jaar ervaring kunnen wij u uitstekend van dienst zijn bij de aankoop of verkoop van uw woning in Goes en omgeving.
 • Faasse & Fermonthttps://faasse-fermont.nl/
  Jouw makelaar in Zeeland met alle expertise onder één dak. Bij Faasse & Fermont vindt u alle expertise met betrekking tot woningen, nieuwbouw, bedrijfsonroerendgoed en hypotheken onder één dak. Vanuit onze kantoren in Goes en Middelburg zijn we actief in heel Zeeland.
 • Anthonise Makelaarshttps://www.anthonise.nl/
  Al jaren helpen wij onze relaties bij het realiseren van hun woonwensen. Hulp bij het vinden van het juiste huis, de huidige woning verkopen, het financiële aspect en alle verdere rompslomp eromheen. 
 • Neeskens Makelaarshttps://www.neeskens.com/contact/
  Verrassend daadkrachtig. Wat uw woonvraag ook is. Wij denken graag met u mee. Met ons team vol vakspecialisten en onze unieke aanpak maken we van iedere aankoop en verkoop een succes.
 • AZ Aankoopmakelaars – https://www.az-aankoopmakelaars.nl/
  Weer te laat? Geen geschikte woning te vinden? Of niet te financieren? Wij vinden die geschikte woning en regelen alles wat komt kijken bij de aankoop.
 • VN Makelaarshttps://www.vnmakelaars.nl/
  Mogelijk heeft u de beslissing genomen… u gaat uw woning verkopen en/of een nieuwe woning kopen. Wij begrijpen als geen ander dat dit voor u een grote stap is. Dus dan de vraag, welke makelaar moet ik nemen om alles goed en lekker vlot te laten verlopen? Wij nemen u graag alle zorgen uit handen en begeleiden u van A tot Z met de verkoop en/of aankoop.
 • Team Versteeg Makelaarshttps://www.teamversteeg.nl/
  Samen naar uw volgende plek. Wij zijn het team dat u zoekt.
 • Kuub Makelaars Bevelandenhttps://www.kuubmakelaars.nl/contact/
  Kuub Makelaars is het Zeeuwse makelaarskantoor met kennis van zaken een no-nonsense aanpak. We hebben kantoren in Goes, Middelburg, Zierikzee en Axel. Ben jij op zoek naar een makelaar met een persoonlijke aanpak? Dan kiest u voor Kuub, de makelaar met inhoud!

Wie is de beste makelaar in Goes?

U zoekt de beste makelaar in Goes. Daar helpen we u graag bij. Vul uw postcode in op onze homepage. Dan helpen we u de beste makelaar te vinden bij uw wensen.

Zo hoeft u er zelf niet mee aan de slag. Het bespaart u de vergelijking van alle beschikbare makelaars. Met 17 makelaars in Goes zijn dat veel websites, veel kennismakingen en veel gesprekken over hoe ze u mogelijk kunnen helpen.

Reviews van kopers en verkopers

Benieuwd hoe we de beste makelaar voor u selecteren? We letten bijvoorbeeld op reviews van de makelaars. Dat geldt voor reviews op de eigen website, op Google en op andere platformen. Zo krijgen we een goed beeld van de makelaars die jou goed kunnen helpen.

Belangrijk is het onderscheid tussen aankoopmakelaars en verkoopmakelaars. Sommige makelaarskantoren in Goes zijn sterk in de aankoop van een nieuwe woning, anderen kunnen u goed helpen bij de verkoop van uw woning. Weer anderen kunnen het allebei, of specialiseren zich in taxaties en bijvoorbeeld hypotheekadvies.

Door rekening te houden met al deze eigenschappen kiezen we uit alle makelaars in Goes de beste opties. Die geven we aan u door, zodat jij daar zelf niet mee aan de slag hoeft. Dat scheelt u veel tijd en moeite. Bovendien hebben wij veel ervaring met het vergelijken van makelaars, zodat we weten waarop we moeten letten.

Aangeboden diensten: aankoopmakelaars en verkoopmakelaars in Goes

Zoekt u een makelaar die kan helpen bij zowel de aankoop als de verkoop? Of bent u op zoek naar een specialist om een nieuwe woning te kopen of uw huidige woning te verkopen? Ook daar houden we rekening mee. Veel van de makelaarskantoren bieden ook taxaties aan of kunnen u helpen met hypotheekadvies. Dus zoek jij een allround makelaar met full service? Of juist een specialist waar u profiteert van een laag tarief? Wij helpen u de makelaar te vinden die u zoekt. 

Makelaar in Goes met lokale kennis

Wilt u zelf op zoek naar de beste makelaar in Goes, uit de lijst van alle makelaarskantoren? Vraag dan in ieder geval naar de lokale kennis. Interessante wijken en buurten zijn bijvoorbeeld:

 • Goes-Noord: dit is het noordelijke deel van de stad en omvat wijken zoals Goes-Noordoost en Goes-Noordwest. Bekijk bijvoorbeeld Goese Polder, deze wijk ligt ten noorden van het centrum en heeft een mix van woningen, scholen en winkels.
 • Goes-Oost: deze wijk ligt ten oosten van het centrum en omvat onder andere de wijken Goese Polder en Mannee. Bekijk bijvoorbeeld het Goes-Oostmolenpark, dit is een woonwijk in het oostelijke deel van de stad.
 • Goes-Zuid: dit is een uitgestrekt gebied in het zuidelijke deel van de stad. Het omvat verschillende buurten en wijken, zoals Goes-Oost, Goese Polder en Goese Meer. Dit laatste is een wijk met veel water en groen, gelegen in het zuiden van de stad.
 • Goes-West: deze wijk ligt in het westelijke deel van de stad en omvat onder andere de wijken Goese Schans en Overzuid. 
 • Goes-Centrum: het centrum van Goes is het historische hart van de stad en heeft een mix van winkels, restaurants en woningen.

Slimme vragen om de beste makelaar te kiezen

Benieuwd wat u de makelaar kunt vragen?
Ontdek wie van alle makelaars in Goes de beste keuze is met deze vragen:

 • Hoeveel ervaring heeft u in Goes? Waar heeft u onlangs woningen aangekocht of verkocht?
 • Bent u op de hoogte van lokale voorschriften, bestemmingsplannen en andere zaken die van invloed kunnen zijn op mijn aan- of verkoop?
 • Kunt u referenties delen van eerdere klanten met vergelijkbare behoeften als de mijne?
 • Hoe verloopt de communicatie tijdens het proces en op welke manier houdt u me op de hoogte van ontwikkelingen?
 • Kunt u me adviseren over eventuele verbeteringen of reparaties die ik aan mijn huidige woning moet doen voordat ik deze verkoop?
 • Welke vergoedingen en kosten zijn van toepassing bij het kopen of verkopen van een woning en hoe worden deze berekend?
 • Kunt u me adviseren over de actuele marktsituatie en prijstrends in de buurt waar ik geïnteresseerd ben?
 • Hoe lang denkt u dat het zal duren voordat ik een geschikt pand vind of mijn woning verkoop?
 • Kunt u me helpen bij het identificeren van potentiële problemen of onderhandelingspunten bij een woning?
 • Heeft u ervaring met het omgaan met specifieke soorten transacties, zoals veilingen, nieuwbouwprojecten, of investeringsvastgoed?
 • Welke strategie zou u aanbevelen om mijn woning snel te verkopen tegen de best mogelijke prijs?
 • Hoe gaat u om met onderhandelingen en kunt u me adviseren over wat een realistische biedprijs is?

Zoekt u de beste makelaar in Goes?

Vergelijk ze eenvoudig online

 

Makelaar Goes binnenstad van Goes

A locatie de Lange Kerkstraat / Makelaar Goes