De beste makelaar heeft veel te bieden. U herkent de besten aan goede reviews of ervaringen, een uitgebreide dienstverlening of specifiek een scherp tarief. Het zijn allemaal zaken die klanten enorm waarderen, zo blijkt uit de feedback die we van ze krijgen.

Dus zoekt u de beste makelaar? Dat waar u op moet letten hangt vooral af van wat er voor u belangrijk is. Sommigen zoeken naar de laagste prijs, terwijl anderen vooral de lokale kennis van de woningmarkt belangrijk vinden. 

Ervaring en lokale kennis van de woningmarkt

Ga bij de keuze voor de beste makelaar bijvoorbeeld uit van specifieke ervaring. Hoe lang is de makelaar al actief? En heeft de makelaar ervaring met de aankoop of verkoop van het het type woning waar het voor u om gaat? Vraag er specifiek naar en vraag de makelaar om er iets over te vertellen.

Daarnaast kunt u denken aan lokale kennis van de woningmarkt. Kent de makelaar de omgeving en zijn er recent woningen door het kantoor verkocht of aangekocht? Houd er rekening mee, als u dat belangrijk vindt in de vergelijking.

Ten slotte is het natuurlijk belangrijk om naar de tarieven te kijken. Zorg er op die manier voor dat u niet te veel betaalt voor de beste makelaar in uw situatie.

Beste makelaar

De beste makelaar vinden? Daar helpen we u graag bij. Het is niet nodig om zelf alle verschillende makelaars en de kantoren met elkaar te vergelijken. In plaats daarvan is het voldoende om online een aanvraag te doen. Wij gaan daar vervolgens voor u mee aan de slag. Zo maken we duidelijk welke makelaars goede ervaringen hebben. En wie u voor een scherp tarief van dienst kan zijn.