U zoekt de goedkoopste internetmakelaar: hoe vindt u die? Het is de moeite waard om de kosten te vergelijken. Standaard is een online makelaar stukken goedkoper dan een traditionele makelaar. Dat neemt niet weg dat er ook binnen de internetmakelaars sprake kan zijn van grote verschillen.

Soms heeft dat te maken met de diensten die ze aanbieden. De ene makelaar zal meer begeleiding bieden dan de andere. Soms ligt het ook gewoon aan de prijs die ze berekenen. Door online de tarieven te vergelijken voorkomt u dat u meer betaalt dan nodig.

Tip: geen tijd om zelf te vergelijken? Geen zorgen, wij hebben het huiswerk alvast gedaan.Door in 1 minuut uw gegevens in te vullen laten wij zien welke internetmakelaar(s) u kunt kiezen. 

Onderhandelen over het tarief

Om de goedkoopste internetmakelaar te vinden is het soms zelfs mogelijk om met meerdere makelaars te onderhandelen. Niet zelden bieden ze de mogelijkheid om het tarief nog iets omlaag te brengen, bijvoorbeeld als u aanbiedt zelf een paar extra dingen te doen rondom de aankoop of verkoop.

Dus twijfelt u over welke internetmakelaar de beste keuze vormt? Bekijk en vergelijk de ervaringen. En spreek bijvoorbeeld over het tarief dat u betaalt, met de wens om daar nog iets vanaf te halen. 

Houd er aan de andere kant rekening mee dat de laagste prijs niet altijd de beste keuze vormt. Soms is het beter om een paar tientjes meer te betalen, in ruil voor een ervaren makelaar die de puntjes op de ‘i’ zet. Daarom zorgen wij voor een advies voor de beste makelaar, op basis van uw beste wensen. Daarin nemen we de prijs mee, maar we kijken naar meer dan dat.

Scherpe prijs: online vergelijking

We maken een online vergelijking om de goedkoopste internetmakelaar te vinden. En dan bedoelen we niet automatisch de laagste prijs die iemand berekent. Het gaat ook om de service, de begeleiding en de resultaten die iemand bereikt.

Stelt u zich bijvoorbeeld voor dat een iets duurdere makelaar tot duizenden euro’s meer voor de woning weet te vragen. De extra kosten die u betaalt verdienen zich dan makkelijk terug. Op die manier is de iets duurdere makelaar uiteindelijk toch de goedkoopste optie. 

hoe vindt u de goedkoopste internetmakelaar

Goedkoopste internetmakelaar

Dus zoekt u de goedkoopste internetmakelaar, maar weet u niet goed hoe u dat moet aanpakken? Geen zorgen, wij hebben daarmee veel ervaring. We hebben ons huiswerk alvast gedaan, door de verschillende makelaars op een rij te zetten. Dat geldt voor Goes en omgeving, net als voor andere gebieden.

Dus bent u benieuwd welke internetmakelaar het goedkoopst is voor de aankoop van een woning of bij de verkoop van uw huis? Doe in 1 minuut online uw aanvraag. Dan gaan wij er voor u mee aan de slag.